keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Uskomaton päivä!

Nyt tulee tekstiä aivan asian vierestä, mutta tulkoon! Sain eilen tiedon, että olen päässyt yliopistoon. Ensimmäisellä yrityksellä vielä ja luin vain lastenhoidon ohella, mitä pystyin. Niin uskomaton fiilis! Melkein hävettää, miten "helposti" se kävikään. Toisaalta, kyllähän mä paljon luin, että ei se paikka nyt ihan ilmaiseksi tullut.

Kaiken kukkuraksi illalla tuli puhelu, että pitkään myynnissä olleesta asunnostamme tehtiin tarjous ja vieläpä oikein hyvä sellainen. Kun asiat alkaa järjestymään, niin ne näköjään järjestyy kertarysäyksellä! :)

Tässä tilanteessa olisi muuten vielä muutama kuukausi sitten tullut ensimmäiseksi mieleen, että nyt kyllä palkitsen itseni herkuilla. Vaan eipä tullut nyt sitä kiusausta! Olo on niin hyvä ja energinen, ettei sitä viitsi pilata ehdoin tahdoin.

Tuleva syksy, talvi ja kevät taitaa siis olla melkomoista hässäkkää perheessämme. Muutto väliaikaiseen vuokra-asuntoon, opiskelujen aloitus, talon rakentaminen, muutto toiselle paikkakunnalle...Johan siinä on ohjelmaa kerrakseen! Täytyy sitä energiaa ollakin. :)

2 kommenttia:

  1. Kumma kyllä ne asiat aina järjestyy, joskus, meinaan ihan mahdottomissakin tilanteissa. :) Oikein paljon onnea yliopistoon pääsystä.

    VastaaPoista