perjantai 23. heinäkuuta 2010

Ihana olo!

Pahoitteluni, että joka postauksessani muistan mainita, kuinka ihana olotila on! Mutta se vaan on! Varmasti tulee vielä päiviä, jolloin tekee mieli syödä itsensä pinkeeksi herkuista, niin silloin täytyy vaan pitää mielessä tämä hyvä olo. Jos en muuten muista, niin käyn sitten täällä lukemassa omia juttujani. :)

Kävin tänään taas vaa'alla ja samoissa lukemissa junnaan edelleen. Ei siis edistystä suuntaan tai toiseen, mutta olo on kevyt! Olen syönyt herkkuja vain kylässä ja sielläkin pysynyt kohtuudessa. Huom. KOHTUUDESSA, mikä minulle on jo suuri saavutus. Olen teini-iästä saakka jaotellut ruoka-aineita sallittuihin ja kiellettyihin, mikä taas on johtanut syyllisyyden tuntemiseen tietyn ruuan tai herkun syömisestä. Tästä koitan nyt vapautua. Ja se jopa tuntuu nyt aika helpolta. En ole kokenut pätkääkään syyllisyyttä siitä pienestä palasta jätskiä tai siitä pienestä siivusta mansikkakakkua, jotka söin kyläreissulla ja synttäreillä. Toinen asia, minkä tuo "kielletyt aineet"-jaottelu sai aina aikaan, oli kauhea herkkuhimo. Saatoin valvoa iltaisin monia tunteja ajatellen jotain karkkia tai jäätelöä! Nyt ei ole karkit kummitelleet, kun en ole tehnyt niistä semmoista mörköä, jota pitää vastustaa viimeiseen asti. Toki en niitä edelleenkään aio ostaa itse.

Mietittiin juuri miehen kanssa, että tulevana viikkona voitaisiin pitää semmonen "rennompi" päivä, kun ollaan menossa mökille. Toisin sanoen herkkupäivä. Alettiin pohtimaan, että mitä herkkua me sitten mökillä syödään, kun nyt ihan varta vasten pidetään herkkupäivä. Ensimmäisenä ajattelin, että ostan varmaan pikkuisen irtokarkkia ja ehkä jonkun jätskin. Mieheni haaveili jostain suolaisesta herkusta. Kun aloin tarkemmin miettimään asiaa ja oikein yrittämällä yritin ajatella, että mitä hyvää söisin, mitä nyt en normaalisti syö, niin en oikein keksinyt mitään! Irtokarkeistakin tulee vaan ällö ja läski olo. Mitään jäätelöäkään ei erityisemmin tehnyt mieli, kun sekin on niin makeaa. Sipseistä vasta tuleekin turvonnut ja rasvainen olo! Mikään noista herkuista ei maistu niin hyvälle kuin tämä hyvä olo tuntuu!! Niin ja ainoa tähän mennessä molempien hyväksynnän saanut herkku on sellainen kunnon leikattava hiivaleipä. Sitä siis ostetaan. Kyllä varmasti muutakin, mutta ei niitä karkkeja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti