torstai 15. heinäkuuta 2010

Edistystä ja selkärangan kasvatusta

Päätin, etten käy vaa'alla kuin kerran viikossa, mutta tänä aamuna piti käydä testaamassa kun tuntui siltä, että lukemat ehkä olisi pienemmät! Olihan ne. Ensimmäistä kertaa aikoihin painon toinen numero oli myös 6! :) Nestettähän se vaan näin alkuun on, mutta kyllä se mieltä lämmittää kun suunta on oikea.

Selkärankaa on tullut testatuksi kahteen otteeseen. Käytiin yhtenä päivänä Raxissa syömässä ja me otettiin miehen kanssa pelkkä salaattipöytä. Lapset söi tietty kaikkea mahdollista ja vielä jätskiä päälle. Ja jättivät vielä toisesta kierroksesta pehmistä melkein koko satsin. Enkä edes maistanut! Eilen käytiin myös hellepäivän kunniaksi jätskillä. Minä ostin virkistykseksi sokerittoman limpparin, vaikka en muuten kauheesti limua juo. Tässä kohtaa ihan hyvä vaihtoehto. Ei tunnu niin karvaalta katsella muiden jätskin syöntiä. :D

Tästä on hyvä jatkaa. Muutaman kerran kun pystyy vastustamaan kiusausta, kasvaa se selkärankakin hiukan lujemmaksi. Kerran kun lipsuu, niin on helppo lipsua toisenkin kerran.

2 kommenttia:

  1. :) Tosi kova selkäranka jo! Ei taitaisi onnistua multa ihan noin helposti...

    VastaaPoista
  2. ratón: Kun on päättänyt oikein tosissaan ja pitkälle ajatellut, niin tahto on kova! :)

    VastaaPoista