maanantai 2. elokuuta 2010

Punnituspäivä taas!

Viikonlopun herkuttelut ei näy vaa'alla, JES! :) Tietenkään se ei tarkoita sitä, että "hyvin näköjään voi syödä ihan mitä vaan, kun paino ei kuitenkaan nouse". Näin olen joskus herkkuputken jälkeen ajatellut. No eihän se paino parissa päivässä nouse, mutta jos vuoden jatkaa samaaa rataa, niin tilanne on jo varmasti toinen!

Tänään mennään varmaan lasten kanssa kentälle juoksemaan. Lapsista on ihan maailman parasta juosta urheilukenttää ympäri! Siellä on hyvä purkaa energiaa ja juosta sydämensä kyllyydestä, kun on aidat ympärillä. Samalla saa äitikin juosta. Yksin tuntuukin hiukan hölmöltä käydä kentällä juoksemassa...

4 kommenttia:

  1. Yksin juokseminen on kyllä jännä juttu. Minulla on aina koira matkassa, mutta tällä viikolla koiruus on mummolassa ja aion ensimmäistä kertaa lenkkeillä yksin. Hurjaa. :) Lasten kanssa liikkuminen on kyllä ihan kaikkein parasta.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiinnosta kyselen, minkä rotuinen koira teillä on? Itsekin lenkkikaveria kaipailen ja monia rotuja ollaan sillä silmällä katseltu. Kokemusta on saksanpaimenkoirasta, labbiksesta ja nöffistä ja ehkä eniten niistä kiinnyin labbikseen. Toisaalta taas se mahdoton pakkomielle siihen noutamiseen...Nyt kiinnostaisi ottaa meille "kolmanneksi lapseksi" ehkä bokseri. Mutta vielä ihan ei ole ajankohtainen tuo koiran hankinta. Sitten kun elämäntilanne vähän tasaantuu. :)

    VastaaPoista
  3. Minä en ton juoksemisen fani ole ollenkaan, "onneksi" on toi polvivamma esteenäkin sille, eli reippaaseen kävelyyn tyydytään täällä...

    Boksereista on kokemusta vaan kaverin koirana, mutta ainakin kaverin kaksi bokseria olivat uskomattoman energisiä - ehkä pikkuisen liiankin.

    Mä haaveilen meille tulevaisuudessa labbista.

    VastaaPoista
  4. Labbis on kyllä meilläkin vaihtoehto, mutta meillä ainakin oli labbiksella kovasti iho-ongelmia ja semmonen "maanisuus" siihen palloon ja noutamiseen sekä sisällä kynsien pureskeluun (siis tosiaan koira pureskeli aina kyntensä lyhyiksi) oli rasittavia piirteitä. "Täydellistä" rotuahan ei varmasti ole ja koiratkin on tietysti yksilöitä.

    Boksereista olen lukenut paljon hyvää, mutta toki ei varmasti helpoimmin koulutettavissa. Lapsiystävällisiä ovat kuulemma, joten sekin tietty plussaa. Ja lenkeillä pitäisi olla joku turva siitä koirasta eli ei ihan pientä rimpulaa. :)

    VastaaPoista